2014. február 2., vasárnap

'Ismerjük meg egymást' játék

Ezt a játékot még Szera indította el, aminek az a lényege, hogy a kis "gasztroblogger társadalom" jobban megismerje egymást. Mivel az én kis oldalam még nagyon újnak számít, így meglepve, de annál nagyobb örömmel tapasztaltam, hogy már van olyan blogger, aki rátalált...mi több, érdeklődik is iránta :) Szóval én is kaptam egy felkérést, hogy meséljek kicsit többet magamról. A megtisztelő kérést Olajbogyó -tól kaptam, amit ezúton is köszönök szépen :)
A játék menete:
- megosztok 7 olyan dolgot magamról, amit fontosnak/ érdekesnek találok, és még nem említettem korábban...lehet egészen hétköznapi is
- megjelölöm azt, aki engem a játékra invitált
- és én is felkérek 7 bloggert, hogy osszon meg 7 érdekességet magával kapcsolatban

Nos, akkor lássuk :)

1. Azzal a férfivel élek, akit nekem rendelt az ég, évek óta, jóban-rosszban..."mint a borsó meg a héja", ez a legnagyobb ajándék az életemben! :)

2. A főzés mellett a másik 'szerelem' az éneklés. Sajnos ez most kicsit háttérbe szorult, idő- és zenekarhiány miatt, de ennek is eljön az ideje egyszer :)

3. Nagyon szeretem a mediterrán életérzést. Volt szerencsém még régebben többször is Spanyolországban nyaralni és hihetetlenül jó ott! A tengerparti fiesta hangulat, a hal árusok, a pezsgés, és a napsütés! Még Olaszországba is szeretnék eljutni, elsősorban Toscana-ba, mert az is nagyon szimpatikus!

4. Imádom a macskákat, bár sajnos most nincsen, de hosszú távon csak macskával tudom elképzelni :) Az az elképesztő elégedettség, öntörvényűség, ahogy léteznek :) Nem lehet ellenállni a hízelgésüknek...egyszerűen fantsztikus teremtmények!

5. Analizáló típus vagyok... a lelki életet, emberi kapcsolatokat és a mély dolgokat sokat elemzem magamban...azért, hogy tanuljak és javítsak...elsősorban magamon és a hozzáállásomon!

6. Nincsen bakancs listám, de a következőket mindenképpen szeretném kipróbálni egyszer: ejtőernyős ugrás és jet-ski :)

7. Amit bármikor meg tudnék enni: spenótos tészta...nagyon fokhagymásan :)


Akiknek tovább adnám a stafétát:
http://pedifoz.cafeblog.hu/
http://gastro-love.blogspot.hu/
http://www.izesitalia.hu/
http://fuszermania.blogspot.hu/
http://culinartz.com/
http://hobbiszakacsnaploja.blogspot.hu/
http://ottisfoz.szhblog.ro/

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm a meghívást, de már sorra kerültem korábban, íme: http://fuszermania.blogspot.hu/p/jatek-ismerjuk-meg-egymast.html
    Amit a 7. pontban írsz, azzal 100%-ban azonosulni tudok, de a többinél van sok hasonlóság :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm a meghívást! Holnap jövök! :)
    http://hobbiszakacsnaploja.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a megkeresést, meghívást hétvégén elkészítem a "7" érdekességet :-)

    Köszönettel,
    http://www.izesitalia.hu/

    VálaszTörlés