tag:blogger.com,1999:blog-8690623645039407112.post8772348954392890241..comments2023-05-20T06:35:01.982-07:00Comments on Szilu, a szakács: Spenót imádóknakSzilu a szakácshttp://www.blogger.com/profile/12882198575134916002noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8690623645039407112.post-6740685310581492262013-11-21T23:44:54.874-08:002013-11-21T23:44:54.874-08:00Köszönöm a tippet, legközelebb kipróbálom!Köszönöm a tippet, legközelebb kipróbálom!Szilu a szakácshttps://www.blogger.com/profile/12882198575134916002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690623645039407112.post-39407705311970794512013-11-18T14:23:03.010-08:002013-11-18T14:23:03.010-08:00Szia
A gnocchi még jobb ízű lesz ha keversz bele e...Szia<br />A gnocchi még jobb ízű lesz ha keversz bele egy kis reszelt parmezánt. rengeteget dob rajta!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04629354750604498420noreply@blogger.com