tag:blogger.com,1999:blog-8690623645039407112.post3565518814429010129..comments2023-05-20T06:35:01.982-07:00Comments on Szilu, a szakács: Duplán mustáros tarjaSzilu a szakácshttp://www.blogger.com/profile/12882198575134916002noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8690623645039407112.post-74472900841659643772016-05-12T01:03:35.898-07:002016-05-12T01:03:35.898-07:00Rendben.Rendben.Szilu a szakácshttps://www.blogger.com/profile/12882198575134916002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690623645039407112.post-16124287458889666742016-04-23T13:45:33.181-07:002016-04-23T13:45:33.181-07:00Kedves Blogger! 2016.május 1-jén indul el új recep...Kedves Blogger! 2016.május 1-jén indul el új receptgyűjtő oldalunk, a Mit együnk ma. Ezt már 2016 elején elindítottuk,de azóta megújult,és most fog indulni hivatalosan. Ez egy olyan oldal,ahol kiválasztott bloggerek receptjei jelennek meg.Ezért szeretnénk téged megkérdezni,hogy van e kedved csatlakozni az oldalhoz? Ez nem jár semmi kötelezetséggel. A rendszerünk lemásonlá a recepteket, és automatikusan megjelölné a forrást. Ehhez szeretnénk az engedélyed kérni. Üdvözlettel:Mit együnk maAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00449281632622525154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690623645039407112.post-28286515839131632672016-04-23T13:45:02.742-07:002016-04-23T13:45:02.742-07:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00449281632622525154noreply@blogger.com